loader image
Inscrie-te acum!

CAT ESTE VALABIL CURSUL DE SCOLARIZARE ?

Cursul de scolarizare absolvit este valabil timp de 1 an de la data terminarii scolii de soferi. Dupa trecerea acestui interval va fi necesara refacerea cursului de scolarizare auto.

Ce presupune examenul pentru obtinerea permisului?

Examenul pentru obtinerea permisului de conducere se da cu Politia si consta intr-o proba teoretica si o proba practica. Proba teoretica consta in rezolvarea unui chestionar care contine 26 intrebari, timpul alocat rezolvarii este de 30 de minute, proba teoretica se promoveaza obtinand minim 22 puncte. Proba practica se sustine de catre cei ce au promovat proba teoretica de sala, proba practica consta in conducerea autoturismului pe traseu, impreuna cu un agent de la Politie..

In ce localitate se sustine examenul?

Examenul se sustine intotdeauna in localitatea de resedinta sau in localitatea pentru care exista viza de flotant.

Cum ma inscriu online?

Completati formularul de contact cu datele dvs personale,specificati masina pe care doriti sa faceti orele , instructorul , adresa de email si numarul de telefon pe care doriti sa fiti contactat.
Ulterior, veti fi sunat de unul dintre colegii nostri pentru a confirma inscrierea.

Ce se intampla dupa examenul teoretic ?

AŢI FOST DECLARAT ADMIS. Veţi merge să vă programaţi pentru susţinerea examenului practic(traseul). După programarea traseului, trebuie sa contactati imediat Scoala de Soferi “DRIVE SAFE pentru ca noi să putem rezerva maşina şi instructorul pentru ziua cea mare.

AŢI FOST DECLARAT RESPINS. Va trebui să aşteptaţi 16 zile calendaristice şi să vă prezentaţi din nou la examenul de teorie.

Ce se întâmplă după examenul practic ?

AŢI FOST DECLARAT ADMIS. Felicitări! Sunteţi deţinătorul unui permis de conducere. Tot ceea ce mai trebuie să faceţi este sa asteptati ,permisul va ajunge prin posta la adresa din buletin. Permisul NU se ridica de la sediul DRCPIV!

AŢI FOST DECLARAT RESPINS. În acest caz trebuie să efectuaţi 3 şedinţe de pregătire practică pentru a putea solicita o nouă programare la traseu si să aşteptaţi 16 zile calendaristice pentru a vă reprograma.După cele 3 şedinţe noi vă vom elibera o adeverinţa in baza căreia veţi face o nouă programare.

Cat timp este valabila fisa medicala si avizul psihologic ?

Avizul medical si avizul psihologic au valabilitate 1 an.

Am rezidenta in alta tara,pot face scoala de soferi?

Puteti face scoala de soferi doar daca sunteti rezident in Romania (cu o valabilitate de minim 6 luni a documentelor).