Uncategorized

De ce sa alegi scoala de soferi Drive Safe

Emotii pentru examenul auto? Nu si daca alegi corect scoala de soferi, inclusiv, instructorul auto! Totul se simplifica atunci cand stii ca ceea ce ai invatat este corect si definitiv. Deci, inlocuieste stresul pe care il presupune urmarea cursurilor unei scoli de soferi, cu entuziasmul ca vei deveni, in sfarsit, sofer! Scoala de soferi este fara indoiala, unul dintre cele mai importante examene ale vietii. Prin emotiile examenului trec atat cei care abia au implinit varsta legala, cat si cei care, din diferite motive, au amanat acest pas. Cu alte cuvinte, emotiile in fata examenului auto sunt pentru toata lumea, indiferent de varsta ori pregatire. Scopul este acelasi: statutul de viitor sofer.

Cat de greu se obtine permisul la categoria B? Depinde de fiecare cursant in parte si, cel mai important, depinde de scoala de soferi pe care alegi sa o urmezi.

Scoala de soferi Drive Safe iti pune la dispozitie instructori auto exprimentati, care au la activ sute de cursanti pregatiti cu succes. Pe scurt, cu scoala de soferi Drive Safe  pornesti la drum cu dreptul!

Scoala de soferi Drive Safe , parc auto complet, pregatire minutioasa

Libertate totala de miscare, oportunitati pe banda rulanta si calatorii cat vezi cu ochii. La toate acestea ai liber odata ce obtii permisul de conducere. Pana acolo insa mai ai de trecut un hop: pregatirea practica, pregatirea teoretica si examenul auto. Pe scurt, trebuie sa urmezi cursurile unei scoli de soferi atestata. Cum o alegi? Simplu: recenziile altor cursanti atat pe google cat si pe facebook .

La categoria B in cadrul scolii noastre cursantii au posibilitatea sa invete tainele condusului la volanul unor marci cu prestigiu: Kia,  Audi, Toyota Volkswagen, Skoda ,Renault iar tot la categoria B dar cu cutie de viteza automata Mercedes A Class 2018 si 2020.

Noi, sigure, fiabile si usor manevrabile, autoturismele din parcul auto Drive Safe sunt un ajutor real pentru elevii care vor sa invete usor secretele sofatului. La volanul lor, cursantii se simt in siguranta si se bucura de un confort deplin.

Scoala de soferi Drive Safe-Instructori cu experienta

Dincolo de un parc auto bine pus la punct, la Drive Safe ai ocazia sa inveti de la cei mai buni. Instructorii nostri sunt adevarati profesionisti, cu rabdare si capabili sa se adapteze la temperamentul fiecarui elev. Astfel, relatia cursant-instructor functioneaza perfect! Instructorii pun accentul pe formarea unor soferi cu deprinderi temeinice in ale conduitei preventiv-defensive. Prin aceasta atitudine, siguranta tuturor participantilor la trafic este garantata! Viitorii soferi vor invata tot ceea ce inseamna responsabilitatea la volan, astfel incat siguranta sa fie maxima.

Cu ajutorul dotarilor de ultima generatie, a parcului auto extins si a instructorilor profesionisti, pregatirea practica si teoretica la scoala de soferi devine o placere.

Scoala de soferi Drive Safe iti pune la dispozitie toate resursele necesare pentru ca experienta in sine sa fie una extrem de placuta.

Astfel, visul de a detine un permis de conducere devine realitate !

Multiple modalitati de plata la scoala de soferi Drive Safe

Va oferim plata prin criptomonede, rate cu cardul de credit , transfer bancar dar si plata cu carduri cadou Edenred ,Up si Sodexo!

In plus daca esti in pana de idei cand vine vorba de surprize pentru cei dragi ,noi iti venim in ajutor cu giftcardul Drive Safe, astfel cursurile scolii noastre de soferi se vor transforma intr-un cadou care cu siguranta va fi greu de uitat!

Scoala de soferi Drive Safe pune un accent deosebit si pe pregatirea teoretica a elevilor sai. In acest scop va punem la dispozitie o sala de curs moderna,unde  puteti simula online examenul teoretic.

Cumuland acesti factori: parc auto excelent, sala de legislatie dotata modern, profesori dedicati si instructori cu tact pedagogic desavarsit, rezultatele nu s-au lasat asteptate.

Astfel am reusit ne remarcam ca fiind una dintre cele mai bune scoli de soferi din Bucuresti !

Alege sa conduci in siguranta ! Alege Drive Safe !

AllEscort